Gotland Hiking Week

Adress: Hamngatan 4, 62157 Visby Visa karta

Adress: Hamngatan 4, 62157 Visby

Vandra på Gotland tillsammans med våra duktiga naturguider! I samarbete med St Clemens Hotell ger vi dig chansen att uppleva Gotland under en av våra favoritmånader – maj, när vårblommorna precis tittat upp ur marken.

Vandra på Gotland tillsammans med våra duktiga guider! Ön har 800 km kust och vi gotlänningar älskar att vandra längs med havet där vi har kultur och natur så nära. Små fiskelägen, raukfält, skogar, stränder, höga klippor och vindpinade tallar.

Vi vill ge dig chansen att uppleva Gotland under våra favoritmånader – maj, när vårblommorna precis tittat upp ur marken och oktober när sommarvärmen dröjer sig kvar på ön. Våren på Gotland är verkligen speciell, med en skirande grönska och stor artrikedom, med orkidéer och många andra typer av blommor. Och naturligtvis alla fåglar som hittar hit till ön mitt i Östersjön.

Under både våren och hösten kommer vi att vandra tillsammans med duktiga naturguider på olika delar av Gotland, där dagsetapperna varierar mellan 10-20km, ibland med längre och kortare alternativ. Vi planerar turerna efter väder och om det blåser kan vi vandra med vinden i ryggen eller i skogen. Vi kommer att utforska olika naturtyper, men fokus ligger på Gotlands fantastiska kust.

Med boende i Visby, vandringar längs med kusten och god mat från lokala råvaror så får du det bästa Gotland kan erbjuda.

Se www.gotlandhikingweek.com för mer information och program.

Visa mer

Om denna aktivitet

Build: 2020-03-31 12:59:26, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7462.cbischannel-20780.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails